Головне

Що таке сила волі? Неймовірний випадок у матчі Кубку Румунії

25.10.2017 21:59 Адміністратор Чемпіона 2075 0
Що таке сила волі? Неймовірний випадок у матчі Кубку Румунії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Румунії між командами Петрорул та Міовені у складі господарів уже в додатковий час на поле вийшов футболіст із протезом лівої руки.

18-річний гравець Космін Ламбру, незважаючи на певну ваду, зіграв перший поєдинок на такому високому рівні.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook український журналіст Кирило Крижанівський.

"У вчорашній грі на Кубок Румунії представник 3-й румунської ліги Петрорул вдома в серії пенальті вибув від команди 2-ї ліги Міовені. Здавалося б, звичайна справа. Але на 100-й хвилині сталася подія, яка змусила говорити про цей матч. А точніше, про одному гравці. У складі Петрорула на 100-й хвилині на заміну вийшов 18-річний форвард Космін Ламбру. Головне його досягнення на сьогоднішній день це неймовірна сила волі, яка привела його до дебюту в професійному футболі.

10 років тому Косміна на вулиці переїхала вантажівка. В результаті трагедії Ламбру втратив більшу частину лівої руки до ліктя. Але це не зупинило його на шляху до мрії - грати в футбол. Незважаючи на відсутність частини руки, Космін доріс до професійного рівня і вийшов на поле з пластиковим протезом. Як би не склалася його далі кар'єра - хлопець вже може відчувати себе переможцем", - пише журналіст.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()