Головне

Про те, як у Хмельницькому футбольний газон трактором вбивали... ВІДЕО

15.11.2016 16:25 Адміністратор Чемпіона 6500 0

Досить дивне рішення керівництва ФК Поділля довелося спостерігати у понеділок, 14 листопада 2016 року. Аби провести матч Другої ліги проти клубу Балкани, хмельницький клуб не пошкодував газон своєї домашньої арени, загнавши на неї трактори, які мали прибрати сніг, що випав напередодні та не дав провести зустріч у зазначений термін.

Через заметіль ФК Балкани довелося затриматися у Хмельницькому на два дні. І Поділля робило все можливе, щоб цей матч відбувся.

 

Мабуть, у Поділлі вирішили перестрахуватися, адже одну технічну поразку цього сезону вони вже отримали. Нагадаємо, хмельницькому клубу присудили технічну поразку за неготовність стадіону до матчу з Інгульцем-2. А друга означала б дискваліфікацію клубу.

Директор стадіону Микола Доматевич був обурений таким рішення, зазначивши, що тепер поле доведеться повністю відновлювати. А можна було б, за його словами, перенести гру на весну. Такої ж думки і начальник управління молоді та спорту області Сергій Ремез.

До речі, ще чотири поєдинки (Буковина - ФК Тернопіль, Мир - Металург-Запоріжжя, Рух - Суднобудівник, Нива-В - Іллічівець-2) не відбулися через негоду. Тепер рішення про їхню долю має прийняти керівництво ПФЛ, але, швидше за все, технічних поразок господарям не буде, а матчі проведуть навесні.

Щодо того, що мало місце у Хмельницькому, дивіться у сюжеті "33 каналу"...

Нагадаємо, що зовсім недавно Чемпіон розмірковував, кому потрібний "обідній" футбол.

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()