Головне

Карленко: Сестри Семеренко ще здатні створити конкуренцію

18.12.2018 14:33 1914 0
Карленко: Сестри Семеренко ще здатні створити конкуренцію

Тренер збірної України з біатлону Василь Карленко розповів про труднощі команди в поточному сезоні.

Його слова наводить Український біатлон

"Ми демонстрували поступове зростання, і до Сочі була готова команда, яку створювали багато років. На той момент вона була готова створити конкуренцію будь-яким суперникам. Але потім цією командою ми пішли на наступну Олімпіаду. Минуло чотири роки, результат Олімпійських ігор ми бачимо. На жаль, гідної молоді на зміну тому складу так і не з'явилося.

Актуально: Італія здобула перемогу в жіночій естафеті, Україна провалила гонку

Якими б не були поточні результати, команда у нас є. Але існує низка причин, за якими реалізувати її можливості зараз не виходить. Ми маємо хвилеподібну реалізацію потенціалу спортсменів.

Актуально: Українці провалили естафетну гонку в Гохфільцені

Взяти тих же сестер Семеренко. Валя яскраво виступила після попередньої Олімпіади, і потім настав закономірний спад. Підготовку Віти трохи форсували минулого сезону, щоб після народження дитини встигнути підвести до Пхьончхану. Після такого форсажу зниження результатів неминуче. Але це не означає, що Віта і Валя не можуть змагатися на такому рівні. Вони все ще здатні створювати конкуренцію. Також при вдалій стрільбі можуть претендувати на високі місця і Підгрушна, і Меркушина, і, звичайно, лідер команди Юлія Джима", - сказав Карленко.

Нагадаємо, Джима пропустила всі гонки Гохфільцену.

Коментарі ()