Головне

Тренер збірної України: Ми повинні виступати краще

09.12.2018 21:48 1417 0
Тренер збірної України: Ми повинні виступати краще

Джерело - biathlon.com.ua.

Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Андрій Прокунін задоволений виступами своїх підопічних на першому етапі Кубку світу в Поклюці.

Про це розповів сам спеціаліст.

Кращим результатом українок стала перемога Юлії Джими в індивідуальній гонці. З медаллю покидає Словенію і Анастасія Меркушина, якій в парі з Артемом Тищенко вдалося завоювати бронзу в одиночній змішаній естафеті.

Актуально: Біатлон онлайн - пряма трансляція Кубку Світу

"За цей етап можна поставити четвірочку з мінусом, сьогоднішній день змастив загальне враження від не самих гірших результатів. В цілому, ми задоволені першим етапом і позицією в Кубку націй.

Я не готовий зараз дати детальний аналіз, треба знайти сервісменів, переговорити з хлопцями, тому що є відчуття, що були проблеми з лижами сьогодні, але це не страшно. Ми тільки входимо в сезон, удар теж треба уміти тримати, визнаю, ми повинні виступати краще, - наводить слова Прокуніна Biathlon.com.ua.

Актуально: Біатлон онлайн. Сезон 2018/19: день за днем

За підсумками етапу в Поклюці в топ-15 особистого заліку Кубку світу розташовуються дві українки - Юлія Джима йде шостою, а Олена Підгрушна займає 13-е місце.

У Кубку націй збірна України займає друге місце, відстаючи від Франції на 24 бали.

Коментарі ()