Головне

Меркушина: Я розуміла, що можу боротися із сильними суперницями

26.01.2017 13:22 980 0

Коли Анастасія Меркушина фінішувала третьою в індивідуальній гонці на чемпіонаті Європи у Польщі, то не зрозуміла, що сталося.

Про це заявила сама спортсменка, яка стала бронзовим призером гонки, інформує офіційний сайт Федерації біатлону України.

"Коли прокинулася, подумала про те, що все можливо, але, напевно, це поки не мій чемпіонат, занадто рано для мене, потрібно трохи почекати, підрости", - сказала вона.

"Коли фінішувала у трійці кращих, спочатку і не зрозуміла, що сталося. Для мене це великий результат!" - додала біатлоністка.

На думку Меркушиної, досвід виступу на етапах Кубку світу допоміг їй, тому що рівень на чемпіонаті Європи високий, суперниці набагато сильніші.

"Я розуміла, що можу боротися з ними, і це підштовхувало мене до того, щоб працювати на трасі. Також моя боротьба з Доротеєю Вірер в останній естафеті в Антгольці допомогла мені боротися сьогодні. Я знову програла, але цього разу не Італії", - пояснила вона.

"Але найголовніше ще те, що сьогодні протягом всієї гонки я думала та переживала за свою 12-річної сестру Сашу, яка бігла мас-старт у Тисовці, мені дуже сильно хотілося її порадувати", - підсумувала спортсменка.

Анастасія Меркушина. Світлина ФБУ
Коментарі ()