Головне

Бринзак: Віту Семеренко у цьому сезоні ми точно не побачимо

23.01.2017 18:27 3871 0
Бринзак: Віту Семеренко у цьому сезоні ми точно не побачимо

Глава Федерації біатлону України Володимир Бринзак в інтерв'ю "UA: Перший" прокоментував виступ жіночої та чоловічої команд на шостому етапі Кубка світу в Антгольці/Антерсельві.

Також президент Федерації повідав про плани на чемпіонат світу та розповів про швидкий приїзд у команду Віти Семеренко, яка, правда, у цьому сезоні уже в гонках участі не братиме.

Про жіночу естафету

- Якби перед гонкою мені сказали, що ми станемо четвертими з таким складом - я б не повірив. Якби Підгрушна та Варвинець були у бойовому стані - було б краще.

Про чоловічу естафету

- Ми вже звикаємо до четвертих місць у чоловіків. У нас є хороший тренер, є серйозна четвірка хлопців, яка і показує результат.

Про пропуск естафети Підгрушною

- Підгрушна сама сказала, що якби це були Олімпійські ігри, то вона б побігла, а так перед чемпіонатом світу потрібно поберегти її. У неї була 37.1 температура, можна було після гонки випасти на 2-3 тижні. Вирішили її поберегти.

Про склад на чемпіонат світу й Ольгу Абрамову

- На чемпіонат світу склад чоловіків ви знаєте, дівчат, в принципі, теж. Розраховуємо також на допомогу Ольги Абрамової. Суд у Лозанні повинен скоро розглянути її справу, ми вважаємо, що вона не винна та відстоюємо цю позицію. Абрамова на чемпіонаті світу буде як запасна точно, ми вже про це спілкувалися з її тренером.

Було тренування, де бігли Валя Семеренко й Абрамова, і виграла Абрамова. Різниця у них була всього 7 секунд. На чемпіонаті світу будемо боротися за медалі, в естафеті так точно, а в індивідуальних гонках Джима теж може поборотися.

Про стан Ірини Варвинець

- Іра Варвинець зараз уже тренується на лижах, до цього просто крутила велосипед у готелі. Сподіваємося, що приведемо її в порядок до чемпіонату світу.

Про закупівлю нових гвинтівок для команди

- Сподіваюся, що до кінця місяця питання з гвинтівками вирішиться. Але, вони нам поки не знадобляться, тому що міняти зброю можна тільки після сезону. Так що вже навесні Джимі та Підрушній поміняємо.

Світлина взята з facebook

Про стан Віти Семеренко

- Віту у цьому сезоні ми точно не побачимо. Вона зараз у Тисовці, у понеділок приїжджає до команди в Антгольц, де хоче поспілкуватися з тренерами на тему свого стану.

Про Володимира Семакова

- Прийняли рішення не посилати Семакова на чемпіонат Європи, він нам потрібен на чемпіонаті світу.

За матеріалами xsport.ua

Нагадаємо, в останній змагальний день на етапі Кубку світу в італійському Антхольці кращий результат серед чоловіків у мас-старті показав Семенов, який зайняв 18-те місце.

Водночас, жіноча збірна України посіла четверте місце в естафеті.

Коментарі ()