Головне

Кубок світу. У чоловічій естафеті Україна замкнула десятку

13.12.2013 16:46 647 0

Чоловіча збірна України знову показала не найкращу гонку в естафеті, фінішувавши на етапі Кубку світу у Франції на десятому місці.

Із самого старту гонка для команди не задалася. Уже на перших метрах дистанції Олександр Біланенко потрапив "у затор" на одному з підйомів і був змушений буквально зупинятися, чекаючи поки суперники пройдуть.

Тим не менш, як пише офіційний сайт ФБУ, це не завадило йому проявити свої снайперські якості, і на двох рубежах він обмежився одним запасним патроном.

Слідом Андрій Дериземля провів найкращий відрізок для нашої команди у цій гонці. Навіть незважаючи на три промахи, Андрій істотно підняв команду - до восьмого місця, а за часом практично нічого не програв лідеру Андреасу Бірнбахеру.

Найбільша невдача трапилася на третьому етапі, де виступав Сергій Седнєв. Стан Сергія після перенесеної хвороби поки залишає бажати кращого, що наочно показав етап у його виконанні. Седнєв не тільки багато поступався ходом, а й заробив коло штрафу на стрільбі стоячи.

Сергію Семенову залишалося боротися із суперниками з Чехії та Білорусі. Першого він все-таки пропустив вперед, а другого обігнав, вивівши команду у десятку найсильніших.

Кубок світу з біатлону

Етап в Ансі, Франція

Чоловіки

Естафета, 4х7,5 км

1. Росія - 1:14:01.8 (0+5)
2. Німеччина - +0.3 (0+5)
3. Австрія - +26.8 (0+7)
4. Швеція - +28.5 (0+8)
5. Норвегія - +32.2 (0+8)
...10. Україна - +3:11.9 (1+9)

Коментарі ()