Головне

Підгрушна виходить заміж за нардепа

27.02.2013 14:05 628 0

Екс-голова Тернопільської облради, голова обласного відділення Федерації біатлону народний депутат Олексій Кайда одружиться із володаркою золотої медалі Чемпіонату світу з біатлону Оленою Підгрушною 26 травня.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив сам Кайда, за словами якого весілля відбудеться в Тернополі.

Кайда зізнався, що закохався в Підгрушну 2 роки тому з першого погляду.

"Я саме повертався із США, і мені зателефонував директор обласної школи вищої спортивної майстерності Олег Любінський. Каже, Підгрушна з дівчатами завоювали срібло, треба нагородити", - згадує він.

"Я відповідаю, що втомлений, але він настояв. Олена саме теж поверталася зі змагань, з Ханти-Мансійська. Вийшло, вона замучена з дороги, я замучений. І от вона зайшла… отак воно і бабахнуло зразу. Це було кохання з першого погляду", – продовжив Кайда.

До сьогодні пара не коментувала чутки про їх одруження. Тривалу мовчанку Кайда пояснив бажанням вберегти свою кохану від пристальної уваги журналістів напередодні важливих для неї виступів на змаганнях у Норвегії, в Сочі та Ханти-Мансійську.

Кайда одружуватиметься вдруге. Із першою дружиною Оксаною Багнюк-Кайдою вони пробули в шлюбі 18 років, у них є син Богодар, якому цього року виповниться 16 років, пише УНІАН.

Коментарі ()