Головне

Директор ФБУ: В цьому сезоні маємо показати рівень, з яким вийдемо на Олімпіаду

22.11.2012 20:32 452 0

Сезон 2012/13 років для українських біатлоністів є вирішальним у підготовці до Олімпійських ігор у Сочі.

Про це повідомив офіційному сайту ФБУ виконавчий директор Федерації Роман Бондарук.

"У період міжсезонної роботи виконано весь обсяг того, що було нами заплановано. Всі побажання тренерів були враховані і всі плани підготовки були виконані", - задоволений він.

"На жаль, у нашій країні гарантувати щось складно, оскільки ми залежні від державного фінансування, від бюджету. Тому сказати, що всі команди продовжать і далі в цьому році готуватися централізовано, на даний момент складно", - продовжив він.

"Наскільки забезпечимо якісну підготовку спортсменів до Ігор у Сочі? Ось у цьому випадку якраз можна дати гарантію: жодних проблем з підготовки нашої збірної до Олімпіади не буде", - впевнений Бондарук.

За його словами, цього сезону завдання перед українськими спортсменами поставлені найвищі.

"У передолімпійському сезоні треба показувати боєготовність нашої команди, на що вона здатна. Тому що рік з невеликим, що залишився до Олімпіади - це зовсім не багато. І нинішній сезон ми розглядаємо, як репетицію перед Олімпіадою", - вважає він.

"Це стосується і естафет, де ми будемо претендувати на медалі, і особистих гонок, де у нас теж є сильні спортсмени, здатні поборотися за найвищі місця. Тому, я вважаю, в цьому сезоні наші біатлоністи повинні показати той рівень, з яким вони прийдуть на Олімпійські ігри", - резюмував Бондарук.

Коментарі ()