Головне

Варвинець: Як мінімум тиждень доведеться ще провести в лікарні

02.10.2012 19:35 236 0

Ірина Варвинець, що проходить зараз лікування в одній з чернігівських лікарень, не втрачає почуття духу після прикрої травми.

Про це вона розповіла офіційному сайту Федерації біатлону України.

"Все сталося дуже швидко, тому довго розповідати нічого. Я їхала зі спуску, і побачила попереду себе машину. Зупинитися вже було не можливо, тому я вирішила згорнути в траву, і впала, зламавши ключицю. Спочатку я подумала, що зможу проїхати, і розминутися з автомобілем, але машина була з причепом, тому зробити це не вдалося", - згадує вона.

"У принципі, почуваю себе непогано. Тільки рука трохи болить через перелом ключиці. Гіпс поки не клали - поки тільки закріпили травмоване місце шиною, і так я ще походжу, напевно, близько тижня. А поки лікарі будуть стежити за тим, щоб кістка не змістилася", - повідомила спортсменка.

Ірина поки перебуває в лікарні, точних термінів, коли її зможуть виписати, поки не говорять, але як мінімум тиждень вона ще пробуде там.

"Образи як такої немає - на що тут ображатися? Так, звичайно, засмутилася, що сезон, по суті, втрачено ... Як сказали лікарі, реабілітація триватиме близько двох місяців, і тільки після цього можна починати щось робити. Тому, сезон, можна сказати, пропав", - визнала вона.

"Тренер вважає, що у другій половині сезону я зможу виступати на належному рівні? Чесно кажучи, я таких тонкощів поки не знаю. Але якщо сказав - значить так воно і буде", - посміхнулася Варвинець наостанок.

Коментарі ()