Головне

Бринзак: "На чемпіонат світу їдемо найсильнішим складом"

14.09.2012 09:41 393 0

Збірна України з біатлону на чемпіонат світу в Уфу поїде найсильнішим складом.

Про це розповів президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

"Ми вирушаємо туди найсильнішим складом. Я вважаю, що для якнайкращої підготовки до зимового сезону потрібно обов'язково брати участь в літніх змаганнях", - сказав він.

"Вони дають багато корисної інформації і сприяють емоційному піднесенню спортсменів. До того ж в Уфі найсильнішим складом буде представлена ​​і збірна Росії. Про інші команди нічого сказати не можу", - зазначив Бринзак.

Такої президент ФБУ розповів про нову спортсменку, яка буде виступати у складі збірної.

"24-річна москвичка Ольга Абрамова - чемпіонка світу-2011 з літнього біатлону в естафеті та бронзовий призер Кубка Росії-2009 в гонці переслідування. Вона входила в молодіжну збірну, однак за останній рік в змаганнях участі не брала. Мабуть, на це вплинув переїзд в Україну її наставниці Надії Бєлової. Ольга висловила бажання продовжити роботу з нею і звернулася до мене за допомогою", - сказав він.

Думаю, дуже скоро Абрамова стане громадянкою нашої країни. Втім, це не гарантує їй місце в основному складі збірної. І не тому, що ще рік вона не зможе виступати під українським прапором на офіційних міжнародних змаганнях. Їй ще потрібно довести свої здібності", - цитує Бринзака sport-express.ua.

Коментарі ()