Головне

Українські біатлоністи вдало виступили на чемпіонаті Болгарії

30.03.2012 14:20 404 0

Дуже вдало виступили українські біатлоністи, котрі взяли участь у першості Болгарії в якості представників біатлонного клубу "Славія".

Відкритий чемпіонат Болгарії проходив з 23-го по 27-е березня в містечку Банско, яке в 2013 році повинен стати місцем проведення зимового чемпіонату Європи.

Кольори клубу "Славія" захищали шість наших біатлоністів: Людмила Писаренко, Ніна Карасевич, Юлія Джима, Яна Бондар, Олексій Кравченко і Богдан Денисенко. У категорії чоловіків, юніорів та юніорок українці не стартували.

Абсолютною чемпіонкою в дівчат стала Яна Бондар, яка стала переможцем у всіх видах програми. Успішно виступив в юнаків Олексій Кравченко, записавши в свій актив золото в міксті, срібло у спринті та індивідуальній гонці, а також бронзу в гонці переслідування.

В жінок Людмила Писаренко записала на свій рахунок три бронзові медалі і четверте місце в індивідуальній гонці. Юлія Джима, після не зовсім вдалих для неї спринту і пасьют, завоювала друге місце в індивідуальній гонці та стала третьою в змішаній естафеті.

Ніна Карасевич в кожній гонці фінішувала в "кольорах", а в індивідуалці стала третьою. Богдан Денисенко став чемпіоном в міксті після двох п'ятих місць в попередні дні і десятого місця в спринті, пише "Биатлон Украины".

Коментарі ()