Головне

Бринзак: Підгрушну на спринт не заявили через температуру

02.03.2012 23:45 351 0

Українські збірні у гонках спринтерів на чемпіонаті світу в Рупольдінгу будуть представлені найсильнішими складами з реально можливих.

Про це заявив офіційному сайту Федерації біатлону України її президент Володимир Бринзак.

"Олену Підгрушну вирішили не заявляти на спринт. У неї періодично скаче температура, тому не було сенсу ризикувати її здоров'ям. Якщо в такому стані пробігти спринт, то є ризик, що вона взагалі випаде на десять днів", - розповів він.

"Сьогодні Олена вже тренувалася, але ми вирішили поберегти капітана жіночої команди в першу чергу на естафету, і, можливо, на індивідуальну гонку", - сказав Бринзак.

У чоловічій гонці, за його словами, теж особливих альтернатив не розглядали.

"Вважаємо, що в гонку заявлені найсильніші на даний момент біатлоністи. Роман Прима разом з Олегом Бережним та Інною Супрун вирушать на етап Кубка IBU в Альтенберг", - повідомив він.

"Що стосується виступу нашої команди в естафеті, то поки однозначно визначити причини невдалого виступу не можемо. До речі, подібна ситуація не тільки у нас, але і в російській, і у французькій командах. Хоча лижі були підготовлені відмінно". - вважає Бринзак.

На його думку, просто бувають такі дні, коли нічого не виходить - можливо, саме такий день був в українців вчора, але на спринтерські гонки настрій робочий, спортсмени будуть боротися.

Коментарі ()