Головне

Валя Семеренко: Трохи прихворіла, але рада, що змогла порадувати вболівальників

05.02.2011 10:39 136 0

Свого першого подіуму на етапах Кубка світу Валя Семеренко досягла всупереч складнощам адаптації до Америки та хворобі.

Про це спортсменка, яка посіла 3 місце у спринті на 7-му етапі Кубка світу, розповіла офіційному сайту ФБУ.

"Я дуже рада! Але в мій високий результат була вкладена не лише моя праця, а і тренера, доктора, масажиста і, звичайно ж, сервіс групи", - подякувала вона.

"Я їм усім вдячна за те, що зуміла сьогодні завоювати 3-е місце! Я рада, що змогла порадувати і вболівальників. Всім величезне спасибі за підтримку і за вітання", - каже Валя.

"Я справді трохи прихворіла. Тікати мені було дуже важко, а особливо дихати, коли не вистачає кисню в грудній клітці. Але я намагалася не звертати уваги на це", - згадує українка.

За словами, Валентина найголовнішим було, що у неї не було температури і саме це дозволило вийти на старт.

"Переліт був жахливим для всієї команди. Коли знаєш, що інші збірні вже на місці і проходять адаптацію, а нам доводилося сидіти в Бостоні і чекати", - повідомила Семеренко.

"Але мені з дорогою пощастило найбільше. У нас виявився один квиток на літак, і хлопці мене відправили летіти, а самі поїхали на автобусі", - розповіла спортсменка.

Семеренко додала, що її організм вже почав розуміти чого вона від нього хоче - коли треба їсти, коли спати, хоча тренуватися в перший день було дуже складно.

Коментарі ()