Головне

Седнєв: "Я дуже ретельно готувався до цього спринту"

10.12.2010 22:27 229 0

Українець Сергій Седнєв дуже ретельно готувався до спринтерської гонки на другому етапі Кубка світу, на якій виборов срібло.

Про це в в коментарі Першому національному сказав сам спортсмен, пише biathlon.com.ua.

"Я не очікував сьогодні такої гонки. Чесно кажучи, мені пощастило з погодою: всі найсильніші стартували в пізнішій групі в гірших умовах. Готувався я до цього спринту дуже ретельно, тому що спринт у мене зазвичай виходить гірше інших гонок. І сьогодні я спробував зібратися з усіма силами і думками", - сказав він.

"В принципі, все вийшло - я дуже задоволений. Мастильники дуже добре попрацювали - лижі котились просто незрівнянно. Сьогодні було багато проблем на пристрілці. Ми дуже пізно приїхали, бо дорога була завантажена, і лижі відкатали не вчасно, на пристрілці пристрілявся зовсім трохи. Настрій був не дуже: нервував, тому що все йшло не так, як треба", - зазначив Седнєв.

"Сьогодні зі старту я пішов дуже здорово. Тренери по трасі говорили, що йду лідером. На другому колі відчув втому, а на останнє коло мене трохи не вистачило: півкола нормально, а на останньому кілометрі ноги трохи скувало. Чесно кажучи, на останньому колі очікував трохи більшого", - підсумував спортсмен.

Коментарі ()