Головне

Валя Семеренко: "Не лише я показала хороший результат"

05.12.2010 21:53 100 0

У сьогоднішній гонці переслідуванні на етапі кубка світу в Естерсунді всі українські біатлоністки показали хороший результат

Про це сказала Валя Семеренко, яка фінішувала п'ятою, пише biathlon.com.ua.

"Можу сказати, що не тільки я показала сьогодні гарний результат. Всі дівчата провели гонку гідно. Коли я виходила на старт, то подумала про те, який можна подарувати подарунок тренеру на день народження. І прийшла до висновку, що подарувати найкраще - хороший результат", - сказала вона.

"Зізнаюся, що гонка далася мені важкувато, я, чесно кажучи, втомилася. Добре хоч з погодою пощастило, стало трохи тепліше, температура піднялася до мінус 11. Вітерець, правда, піддував. Але ви бачили - вся наша команда показала хороші результати. Я дуже задоволена не тільки своэму результату, а й тому, що показали дівчата", - заявила Семеренко.

"Олена Підгрушна сьогодні просто розумниця, впоралася на всі 100%. Кожному десь не вистачило сил, або промах завадив, але ж усе відбувається в нашому спорті. Хочеться сказати дівчатам, що ми - команда і обов'язково доб'ємося успіху", - підсумувала спортсменка.

Коментарі ()