Головне

Віта Семеренко: Це наші довгоочікувані нулі

22.03.2010 18:51 178 0
"Чиста" стрільба під час масового старту у норвезькому Холменколлені у Віти та Валі Семеренко є дуже довгоочікуваною.

Про це заявила срібна призерка змагань у коментарі ФБУ.

"Протягом всієї дистанції я не бачила, що Валя йшла позаду мене. Після першого лежання, коли вона також вийшла з нулем, я дихала їй в спину, а вже на останньому рубежі, коли я відстрілялася і пішла на трасу, тренери мені сказали, що я йду другою, а Валя в 10 секундах від мене, я подумала про те, що аби в нас все вийшло і ми були вдвох на п'єдесталі", - сказала Віта.

"Але, на жаль, Валя не змогла утримати свою позицію. Проте я рада, що у неї однаково чудовий результат, а також того, що ми з нею відстрілялася чисто - адже це наші довгоочікувані нулі", - додала українська спортсменка.

За словами Віти Семеренко, її фізична форма в Осло була не дуже гарна через втому від сезону.

"Я дуже хотіла пройти персьют з усіма нулями, але мені це не вдалося. На мас-старт моїм завданням було впоратися зі стрільбою і закрити усі мішені. Я розуміла, що якщо в мене буде чиста стрільба, тоді з'явиться можливість піднятися на п'єдестал", - розповіла біатлоністка.

"Я дуже вдячна своєму тренеру Івановичу Шамраю, а також сервісменам за їх роботу та підтримку на трасі, і за те, що лижі у мене працювали просто чудово. Також велике спасибі нашим вболівальникам, за те, що вони підтримують нас кожен раз, а також з розумінням ставляться, коли щось не вдається", - підсумувала Віта.

Коментарі ()