Головне

Фішер зібрав на своїх змаганнях ветеранів біатлону

22.09.2008 12:24 176 0

У кожній гонці повинен бути тільки один переможець, але це не має відношення до святкового старту Sven-Fischer-Classics, який відбувся 20 вересня в Обергофі (Німеччина).

Як ви вже здогадалися, організатором події виступив легендарний німецький біатлоніст  Свен Фішер. У себе на батьківщині він зібрав своїх друзів – колишніх популярних біатлоністів, нинішніх тренерів і спортивних функціонерів.

- Звичайно, це повинні бути цікаві та смішні змагання, але ж всі ми – колишні спортсмени, тому у нас присутні чемпіонські амбіції, - заявив Свен. Сам він зайняв у цій гонці дев'яте місце. Переможцем же став німець  Фабіан Мунд, друге місце у його співвітчизника Рене Альтенбург-Коха, третє – у білоруса Владіміра Драчєва. Після гонки Франк Ульріх жартома звинуватив переможців у тому, що вони посилено тренувалися перед майбутніми змаганнями.

На трибунах стадіону окрім численних глядачів були присутні біатлоністи збірної Німеччини, серед яких –  Міхаель Грайс і Магдалена Нойнер. Вони активно вболівали за учасників гонки і тим самим створювали атмосферу справжніх змагань.

biathlon.com.ua

Коментарі ()