Головне

Лига ставок: огляд

Лига ставок огляд букмекера. Основні можливості для ставок на сайті. Бонусна програма. Популярні питання гравців. Можливості для поповнення рахунку та зняття коштів. Мобільні ставки з додатків та створення аккаунту.
07.03.2021 20:00 3459 0
Лига ставок: огляд

Букмекерська компанія Лига ставок працює легально з 2016 року, з моменту укладання угоди з ЦУПІС. Оператор приймає ставки як на офіційному сайті, так і в касах. На даний момент компанія створила більше 400 пунктів прийому парі. Зробимо Лига ставок огляд основних функцій та умов для ставок, мобільних додатків, фінансових операцій…

Лига ставок реєстрація

Створення аккаунту в букмекерській компанії Лига ставок складається з трьох етапів:

  • Заповнення реєстраційної форми;
  • Авторизація (реєстрація в ЦУПІС);
  • Ідентифікація.

Ліга Ставок реєстраці

Перший етап. Спочатку гравець заповнює форму реєстрації на сайті Лига ставок . Цей крок можна зробити також і в мобільному додатку, або версії. Будьте уважними, вказуючи номер телефону, ім’я та прізвище. Важливо не помилитися, щоб ідентифікація була успішною.

ЦУПІС. Кожен клієнт букмекерської контори Лига ставок має власний кабінет ЦУПІС. Усі фінансові операції на сайті Лига ставок проводяться під наглядом цієї організації. Створити акаунт дуже просто. Потрібно лише вказати ім’я та номер телефону, електронний адрес. Далі гравець обирає букмекера Лига ставок із списку запропонованих компаній.

Ідентифікація. Фінальний етап – підтвердження власних даних. Гравець звертається до операторів БК Ліга Ставка, показує паспорт, чи інший документ з фото. Називає номер телефону та пояснює, що хоче пройти ідентифікацію. Протягом короткого терміну гравець отримує квиток гравця Лига ставок, який надає йому право поповнювати рахунок та укладати угоди. Зазначимо, що в БК Лига Ставок промокод активується при створенні кабінету.

Умови для ставок в БК Лига ставок

В БК Лига ставок огляд умов для ставок та коефіцієнтів зробити не складно. Події зручно шукати за датою, прямою трансляцією та популярністю турніру і матчу. На даний момент оператор приймає парі на більше ніж 30 дисциплін. Серед них є також кіберспорт.

Подача ринків в розписах букмекера не найкраща. Немає фільтрів подій, що трохи ускладнює пошук потрібної позиції. Бажано, щоб фільтр був, як і на інших сайтах букмекерів. Що стосується кількості маркетів для різних видів спорту, то їх вистачає. Є ставки на окремі тайми, сети, періоди, чверті.

В БК Лига ставок футбол представлений досить широкою лінією. За день по початку матчів можна знайти до 300 маркетів. В лайві аналогічна кількість позицій. Достойний вибір ставок на хокей, баскетбол, теніс. Радує той факт, що розписи в букмекерській конторі Лига ставок заповнюються за декілька днів. Тобто немає такого, що гравцям потрібно чекати дати матчу, щоб отримати доступ до максимальної кількості ринків.

Коефіцієнти

Якщо аналізувати коефіцієнти в букмекерській конторі Лига ставок, то здебільшого вони вигідні гравцям. На основні тотали, фори, результати маржа не перевищує 4,5%. Так, на додаткові позиції, особливо в тенісі, комісія Лига ставок іноді досягає 6-7%. Як правило, на популярні турніри типу Ліга Чемпіонів, "Великі Шоломи" в тенісі, чемпіонати світу, Європи коефіцієнти вищі. А на регіональні змагання та чемпіонати нижчих ліг комісія Лига ставок вище Тому клієнтам дуже важливо визначати комісію перед укладанням угоди.

В БК Лига ставок огляд котирувань на лайв ринки потрібно робити регулярно, щоб не пропустити вигідну позицію. Також гравці повинні вміти відсікати невигідні ринки. В лайві маржа на популярні види спорту в БК Лига ставок вище на 1-2%. Але це нормальний показник. Тому беттори активно роблять ставки під час поєдинків, розуміючи, що тут більше вигідних коефіцієнтів, ніж перед початком баталії.

Бонуси Лига ставок

Клієнтам БК Лига ставок доступні бонуси у вигляді фрібетів та грошових винагород. Розділ з акціями ніколи не буває порожнім. Серед найбільш популярних акцій виділимо наступні:

  • Лига ставок фрібет за перший депозит;
  • "Приведи друга";
  • Страховка першої ставки;
  • Програма лояльності для клієнтів Віп;
  • Повернення коштів за рахунок 0:0.

Бонуси Ліга Ставок

Кожна акція заслуговує окремої уваги, але ми розглянемо Лига ставок фрібет за перше поповнення рахунку. Щоб отримати цей приз, гравець поповнює рахунок на мінімальну суму 10 рублів та максимальну – 10 т. р. Далі гравець повинен поставити ординаром або експресом весь депозит з мінімальним коефіцієнтом 1,4. Немає різниці, виграє чи ні ставка, гравець отримає 100% від першого поповнення рахунку.

Фінанси

В БК Лига ставок огляд фінансових операцій почнемо з податків. Як відомо, всі легальні букмекери, які співпрацюють з ЦУПІС, запровадили податок 13% на виграші. Але при виведенні суми, яка перевищує більше 15 тис. рублів, податок за клієнта сплачує букмекер. При виведенні менших сум гравець оплачує податок самостійно.

Усі платежі проводяться в російських рублях. Мінімальний розмір депозиту – 10 рублів, максимальний за один раз – 550 тис. Найменша суму, яку гравець зможе зняти, становить 1000 рублів. Для здійснення переказів клієнтам доступні такі платіжні системи:

  • Visa;
  • MasterCard;
  • Ківі;
  • Мобільні оператори;
  • Гаманець ЦУПІС.

Зазвичай в БК Ліга Ставок виведення грошей та поповнення рахунку відбуваються миттєво. Гравцям не потрібно витрачати багато часу на ці операції.

Мобільний додаток Лига ставок (огляд)

Мобільний додаток букмекера Лига ставок має багато функціональних можливостей, багато з яких активно використовують клієнти. Його перевага полягає в тому, що він зручний та комфортний. Можна спостерігати за матчем, лежачи на дивані, і зробити ставку за допомогою телефону в руках. Важливо те, що доступ до всіх ринків миттєвий. Беттору не доведеться турбуватися, що він не встигне натиснути потрібну кнопку.

Як встановити додаток на телефон?

Встановлення букмекерської програми на телефони та планшети iOS здійснюється стандартним способом. Гравці заходять у мобільну версію та обирають варіант встановлення. Далі необхідно вибрати опцію "Дозволити встановлення програм із ненадійних джерел".

Мобільний додаток Ліга Ставок

Потім програма встановлюється натисканням на файл apk, завантажений з сайту оператора. Простіше зробити це за допомогою панелі сповіщень, або знайшовши в телефоні менеджер файлів, чи історію завантаження у браузері. Встановлення програми відбувається за лічені секунди.. Додаток для букмекерської контори Ліга Ставок адаптований для пристроїв Android та iOS.

Прямі ефіри. В додатку є доступ до прямих трансляцій, як і на основному сайті букмекера. Природно, що компанія дозволяє переглядати лише вибрані матчі , але також надає доступ до них лише тим, хто робить ставки, та має додатній баланс.

У мобільному додатку Лига ставок прямі трансляції тісно пов’язані з матчами LIVE і супроводжуються варіантами ставок, на які гравці можуть робити ставки під час матчу без необхідності закривати вікно зображення. Однак миттєво можна переглянути все інше, що може виявитись важливим - статистику, баланс рахунку, або поточні купони, що очікують на оплату, також не втрачаючи доступу до зображення.

Популярні питання

Чи можливо отримувати кешбек одразу за програмою лояльності букмекерської контори Ліга Ставок?

Ні, гравець повинен витратити певну суму на ставки, щоб з наступних отримувати кешбек. Усі умови програми лояльності вказані в окремому розділі на сайті оператора.

Як отримати фрібет Ліга Ставок клієнту?

Спочатку потрібно зареєструватися та поповнити рахунок на бажану суму. Далі гравець активує бонус та виконує всі умови для отримання фрібету.

Чи вигідно ставити на кіберспорт в БК Ліга Ставок?

Середня комісія на кіберспортивні парі в БК Ліга Ставок становить приблизно 7-8%. В лайві вона піднімається ще трохи. У порівнянні з іншими операторами умови для ставок на кіберспорт в БК Ліга Ставок достойні.

Я зможу переказати кошти з мобільного додатку Ліга Ставок?

Так, без проблем.

Висновки

Ми зробили Лига ставок огляд і переконалися в достойних умовах для беттінгу. Гравцям доступні прямі трансляції, мобільні додатки, хороші бонуси з фрібетами. Коефіцієнти на більшість ринків вигідні клієнтам.

Коментарі ()