Головне

Дніпро став бронзовим призером Суперліги, здолавши Мавп у 5-му матчі серії

08.05.2017 20:58 788 0

Всі сорок хвилин глядачі в ПС Шинник споглядали цікаве видовище у фіналі якого їх улюбленці завоювали бронзові нагороди.

Як передає прес-служба ФБУ, стартове вкидання виграли господарі паркету і вже за декілька секунд був зафіксований спірний м’яч, що яскраво підкреслювало весь статус та напругу матчу.

Команди почали рівно: відкрив рахунок в матчі капітан гостей Андрій Кальніченко, а вже за декілька секунд один з лідерів дніпрян Олександр Мішула рахунок зрівняв з лінії штрафних.

Надалі на паркеті точилася безкомпромісна боротьба аж до моменту коли Олександр Кобець закинув влучний дальній та вивів свою команду вперед: після цього справжній перформанс почався у підопічних Дениса Журавльова, які оформили ривок 11:0, а дальні два від Шунделя з сиреною відправили "мавпи" в справжній нокдаун. 24:12 після першої чверті.

На старті другої десятихвилинки розвити успіх Дніпра взявся Олександр Ревзін, який за стартову хвилину двічі влучив з периметру та ще збільшив перевагу своєї команди.

Проте героєм чверті став не він. Єдиний легіонер на дві команди черкасець Стейсі Девіс видав неймовірний відрізок матчу. Американець за чверть набрав 13 балів та в один з моментів зміг самотужки скоротити різницю в рахунку до 9 пунктів.

Проте в кінцівці першої половини гри господарі паркету знову ввімкнулися та віддалися на комфортну різницю в 16 балів. 49:33.

Третю чверть жвавіше розпочали гості з Черкас, які влаштували для Дніпра справжню зливу з триочкових і скоротили відставання до 10 балів, проте вже за мить дніпряни знову взяли своє і відірвались на відстань 18 балів.

Трохи скоротив відставання все той же невгамовний Стейсі Девіс, який не переставав палити з дальньої дистанції з неймовірним відсотком.

В останній десятихвилинці відбувалися імпровізовані гойдалки, коли гості скорочували відставання до 10 балів, а дніпряни знову віддалялися у рахунку. В такому ритмі і завершилася остання гра сезону в Суперлізі Парі-Матч. 92:75 і Дніпро забирає останній комплект нагород.

Нагадаємо, золоті медалі першості здобув Будівельник, Хімік став срібним призером.

Суперліга-2016/17 України з баскетболу

Серія за третє місце

П'ятий матч

8 травня

БК Дніпро – БК Черкаські Мавпи 92:75 (24:12, 25:21,17:21, 26:21)

Коментарі ()