Головне

На чемпіонаті світу з баскетболу 3х3 збірна України почала з поразки та перемоги

12.10.2016 15:52 519 0

Жіноча збірна України поступилася команді Нової Зеландії у стартовому поєдинку на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3.

На половині ігрового часу рахунок знову був рівним - 7:7, інформує сайт Федерації баскетболу України.

У другій половині зустрічі певний час суперниці вели у рахунку з перевагою у два очки. Однак Зарицька влучання з-за дуги вивела Україну вперед.

Та суперниць це не знітило. За хвилину до кінця вони вже мали одне очко переваги. За 14 секунд Зарицька вдало зіграла на підбиранні та зрівняла рахунок, заробивши штрафний. Однак спроба виявилася невдалою.

За шість секунд штрафні виконували вже суперниці. Два влучання та володіння м’ячем не залишили українкам шансів на останні секунди - 12:14.

Водночас, у другому матчі збірна України перемогла команду Нідерландів - 12:8.

Українки першими починали, і першим же кидком Спітковська заробила два очки. Після наступних успішних атак перевага збільшилася до трьох очок. Та не надовго - Суперницям вдалося зрівняти рахунок.

Надалі команди більше уваги приділяли захисту. Рахунок кілька хвилин не мінявся. До середини ігрового часу Україна мала два очки переваги.

Поступово суперниці догнали. За дві хвилини ігрового часу Горобець дальнім кидком вивела українок вперед, а Завидна закріпила перевагу. Згодом Зарицька довела різницю до чотирьох очок. На вирішальних секундах у Нідерландів зовсім не пішли кидки.

Наступні поєдинки відбудуться 14 жовтня - проти Польщі (12:50) та проти Індонезії (14:50). До чвертьфіналу виходять дві кращі команди з групи.

 
Коментарі ()