Головне

Дніпро розгромив Будівельник у товариському поєдинку

09.09.2016 20:17 405 0

З наближенням старту чемпіонату України у Суперлізі її майбутні учасники проводять контрольні поєдинки, у яких перевіряють ступінь готовності до початку сезону.

У Києві зустрілися два новачки чемпіонату - київський Будівельник і Дніпро, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Першу чверть краще провели господарі 13:10. Але гості поступового заволоділи ініціативою і вже на екваторі другої десятихвилинки перетнули межу відриву у 10 очок.

Минулорічний переможець альтернативного чемпіонату діяв агресивніше під щитом суперника. Після першої половини підопічні Дениса Журавльова вже мали 22-очкову перевагу.

Долю матчу визначила друга чверть, яку Дніпро виграв з перевагою у 25 очок. А ще травма основного 5-го номера господарів Михайла Анісімова.

Наприкінці матчу у складі Будівельника грали здебільшого молоді виконавці. Кирило Подковиров підсумував - 70:90 на користь Дніпра.

Найрезультативнішим гравцем матчу став "дніпрянин" Станіслав Тимофеєнко - 18 очок. В активі "будівельника" Павла Крутоуса 16 очок.

Світлина fbu.ua
Коментарі ()