Головне

Чемпіонат України. Динамо втретє долає Кривбас і стає другим фіналістом

22.04.2016 19:38 279 0

У Кривому Розі відбувся вирішальний, п'ятий матч півфінальної серії плей-офф чемпіонату з баскетболу, у межах якого місцевий Кривбас приймав київське Динамо.

Зі старту головного для обох команд поєдинку сезона Кривбас застосував свій фірмовий пресинг. Навіть екстренна хвилина від наставника киян не зуміла розбудити гостей у стартовій десятихвилинці.

Другий період кияни почали практично ідеально. Однак лідери Кривбасу не дозволили супернику розгулятися. Але ні втримати, ні закріпити свою перевагу підопічні Володимира Рижова не зуміли, інформує сайт ФБУ.

Другу половину зустрічі команди почали стартовими п'ятірками, а малюнок гри не змінився. Господарі продовжували невпинно пресингувати суперника, а кияни, у свою чергу, активно рухали м'яч в атаці, намагаючись знайти діри в обороні Кривбаса.

Світлина fbu.kiev.ua

Ключовий епізод третього періоду стався на екваторі десятихвилинки. Шикарний відрізок в атаці видав Чигринов, а також дуже своєчасно включився у гру Анісімов.

Усе це проходило на тлі повного ступору господарів в атаці, і дозволило Динамо не тільки заволодіти перевагою, а й зробити її двозначною.

Зробивши вирішальний ривок під завісу третього періоду, наприкінці вирішального матчу Динамо шансів Кривбасу не залишило.

Київський клуб переміг у Кривому Розі з рахунком 73:61 і вийшов у фінал, де зіграє з южненським Хіміком.

Чемпіонат України-2015/16 з баскетболу

Чоловіки

1/2 фіналу

П'ятий матч

22 квітня

Кривбас - Динамо 61:73 (14:11, 18:18, 11:24, 18:20)

Кривбас: Івшин (16), Липовцев (10 + 6 підбирань)

Динамо: Фандербурк (19 + 5 передач), Анісімов (18 + 13 підбирань + 5 передач), Чигринов (13), Шундель (10)

Рахунок у серії - 2:3

Коментарі ()