Головне

Клуби Коломойського плануть створити свою лігу?

16.09.2015 11:51 479 0

Баскетбольні клуб Будівельник та Дніпро, які не заявилися на чемпіонат України з баскетболу, планують створити свою лігу.

Про це заявив президент ФБУ Михайло Бродський.

"Ми починаємо готуватися до нового сезону. До цього списку повинен був ще додатися Кремінь, проте мені зателефронував його директор Віктор Кобзистий і повідомив, що його набрав Богдан Гулямов і запропонував 4 млн. гривен за участь в іншому чемпіонаті і Віктору треба порадитися із спонсорами.

Після цього Кобзистий на зв'язок не виходив. Не бачу в цьому проблеми, оскільки чим більше турнірів проходитиме в Україні, тим більше гравців буде працевлаштовано.

В Україні любительські турніри давно набирають хід. Ліга Монстрів, Ліга Героїв, планується така першість, як Битва Міст, тепер додасться чемпіонат Привату. До того ж для того ж Будівельника і Дніпра це вихід, оскільки враховуючи бан, накладений на ці клуби ФІБА за невиконання фінансових зобов'язань перед гравцями, клуби не мають права виступати під егідою ФІБА і, відповідно до ФБУ, поки не розрахуються з боргами, - цитує президента ФБУ Бродського basket.com.ua.

Коментарі ()