Головне

Мурзін: Будемо стояти до останнього, щоб нас поважали у всій Європі

09.09.2015 22:19 271 0

Збірній України був відомий стиль гри команди Латвії, адже Багатскіс три роки працював в Україні.

Такий коментар головного тренера "синьо-жовтих" Євгена Мурзіна, якого цитує офіційний сайт Федерації баскетболу України, після матчу Латвія - Україна.

"Це була хороша гра. Ми були добре готові, була велика самовіддача. Останні п’ять хвилин провели особливо добре, проявили характер та виграли наприкінці матчу", - сказав він.

"Нічого особливого не міняли у системі гри. Просто працювали у захисті. Відзначу кількох хлопців, які проявили себе у ключовий момент. Саша Липовий провів відмінний матч, дуже допоміг команді. Фесенка відзначив би теж, останні хвилини він грав на межі, проявив себе як справжній капітан", - додав наставник.

За словами Мурзіна, проблема була у самих баскетболістах, команда відпочила та вийшла перемагати.

"Готувалися до Латвії, звісно, був час, провели два тренування. Розібрали комбінації, провели скаутинг. Нам відомий їхній стиль. Багатскіс три роки працював в Україні, ми грали проти його команд. Знали, як він гратиме", - зауважив він.

"Ми готувалися до цієї гри. Перемога була для нас дуже важливою. У нас у країні йде війна. Ми представляємо країну, намагаємося вийти на паркет і довести, що Україна була, є та буде", - пояснив тренер.

Окрім того, Мурзін зазначив, що дуже багато політичних моментів є зараз, і команда через спорт хоче показати себе, показати свою країну.

"Будемо боротися, будемо стояти до останнього, щоб нас поважали у всій Європі", - підсумував він.

Коментарі ()