Головне

Чечуро: Шкода, що не змогли вирвати перемогу у матчі з Чехією

15.06.2015 14:16 188 0

Через втому у певний момент концентрація у жіночої баскетбольної збірної України знизилася, тому команда і програла збірній Чорногорії.

Так прокоментував поразку головний тренер українок Вадим Чечуро, якого цитує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

"Ми грали з однією з найсильніших команд на чемпіонаті Європи. Збірна Чорногорії - досвідчена, зіграна, грамотна команда. Рік тому ми зустрічалися з Чорногорією у кваліфікації, однак тоді не грала натуралізована американка Робінсон", - сказав він.

"З початку матчу досвідчені суперниці крок за кроком збільшували перевагу. У другій половині поєдинку ми поміняли систему захисту, скоротили відставання з 21-го до трьох очок, але не змогли втримати", - додав наставник.

За словами Чечура, далася взнаки втома, адже українки грали четвертий матч за чотири дні, і грали на повних обертах.

"Тож через втому, у якийсь момент концентрація знизилася, десь не встигли, десь не влучили. Збірна Чорногорії мала хороший відсоток влучань. Нам було важко, але ми зробили все, що могли, максимально використали всі наші можливості, навіть більше, ніж максимально. Втім, суперник був дуже сильний", - зауважив він.

"Шкода, що не змогли вирвати перемогу у матчі з Чехією, поступившись лише одним очком. Тоді можна було би трохи притримати, зіграти розсудливіше, однак сталося так, що досвід узяв своє", - підсумував Чечуро.

Коментарі ()