Головне

Черкаські Мавпи розпочали міжсезонний збір і перегляд новачків

28.04.2015 22:21 465 0

Цього тижня головна команда Черкаських Мавп розпочала тренувальний збір, у межах якого черкащани працюватимуть протягом півтора місяця.

Робота та завдання різноманітні, команда проводить чимало часу у тренажерному залі, парках, а також на ігровому майданчику, інформує офіційний сайт черкаського клубу.

У цьому зборі беруть участь переважно молоді гравці. Із досвідчених виконавців роботу з командою продовжує центровий Станіслав Завадський.

Окрім того, тренерський штаб залучає до тренувань перспективних молодих баскетболістів, які вже завершили чемпіонати з юнацькими командами своїх вікових категорій.

Очікується прибуття на збір і вихованця клубу Святослава Михайлюка, передає офіційний сайт баскетбольної Суперліги України.

Повністю сформованим склад команди на цей збір буде після 10 травня, коли Черкаські Мавпи-2 завершать виступи у Першій лізі.

5-6 гравців дублюючого складу продовжать роботу в основній групі. Також до тренувального табору протягом шести тижнів приїжджатимуть потенційні новачки, про що повідомив головний тренер команди Максим Міхельсон.

Коментарі ()