Головне

Фрателло: "Одним із чинників поразки України стала відсутність агресії"

11.09.2013 22:45 468 0

Майк Фрателло сподівається, що наступну гру збірна України з баскетболу зіграє значно краще.

Головний тренер збірної України підбив підсумки матчу своєї команди проти збірної Латвії. Нагадаємо, зустріч завершилася поразкою жовто-синіх з рахунком 85:51.

"Я хочу привітати збірну Латвії, відмінна команда, абсолютно керована, гравці прекрасно взаємодіють між собою. Вони сьогодні домінували в усіх компонентах гри. Програти 32 очки, знаєте, це неприємне відчуття, ми не показали нічого, але супернику слід віддати належне: вони влучили 59% з гри, 52% триочкових", - зазначив Фрателло.

"Ми не закинули 10 штрафних – проблеми наростали мов снігова куля, ми не забивали в проходах, один раз на початку гри, потім ще раз, а в них залітав один м’яч за іншим, так тривало всю гру", - додав він.

Спеціаліст зазначив, що все одно команді слід готуватися до наступного матчу.

"Я зовсім не хочу сказати що з наступним суперником буде легше грати, навпаки, буде важко", - сказав він.

Керманич збірної запевнив, що завтра команда проведе роботу з відео, побачить свої численні помилки, і виправе їх.

"Я сподіваюся, що наступну гру ми зіграємо значно краще", - повідомив Фрателло.

На думку тренера, одним з чинників стала повна відсутність агресії.

"Як ви знаєте з наших попередніх ігор ми завжди заробляємо багато фолів, але сьогодні в нас після першої половини було лише 5 фолів, це те про що я вам казав, у нас сьогодні не було тієї агресивної команди, якою ми завжди були", - підкреслив керманич.

"Я сподіваюся ця ситуація стане повчальною для нас. На попередній стадії майже всі матчі у нас були близькими, але сьогоднішній наш суперник таки нас приголомшив. Сподіваюся, на майбутнє ми уникнемо таких провалів", - цитує Фрателло офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Коментарі ()