Головне

Фрателло: "У нас відмінний командний дух, і це допомагає"

10.09.2013 10:02 449 0

Метою збірної України на Євробаскеті-2013 було вийти у другий етап, у команда її досягла, тому тепер спробує зробити наступний крок.

Про це після перемоги над Великобританією сказав головний тренер "синьо-жовтих" Майк Фрателло, якого цитує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

"У суперників ще зберігався шанс пройти далі, але ми теж були сповнені бажання продовжити боротьбу. Це було необхідним для наших гравців, вони мали здобути перемогу над собою і битися за перемогу з повною віддачею", - сказав він.

"Взагалі, мені бракує слів, щоб розповісти про те, наскільки віддані люди працюють з нами, у нас відмінний командний дух, і це нам допомогло сьогодні, вітаю і британців з тим, як вони боролися на цьому турнірі", - додав наставник.

За словами Фрателло, він не знає, що розповісти про другий раунд, адже це буде для всіх абсолютно новий досвід, і для нього також.

"Як тільки ми будемо знати всі вихідні дані, ми займемося підготовкою, а гравцям варто трішки відпочити. Ми всі в захваті від нагоди продовжити цей турнір, заради цієї можливості вся команда працювала всі ці дні. Такою була наша мета, ми її досягли, і тепер ми спробуємо зробити наступний крок", - підсумував він.

Коментарі ()