Головне

Фрателло: Ми зробили титанічну роботу в грі в захисті, ми зупинили Ізраїль

05.09.2013 21:53 316 0

Головний тренер збірної України Майк Фрателло задоволений грою 2 туру Євробаскету з командою Ізраїлю.

"Сьогодні гравці стартової п’ятірки були готові грати від самого початку і вони подбали про хороший старт. Вже до перерви було помітно, що ми зробили титанічну роботу в грі в захисті, ми зупинили Ізраїль. Проблеми почали виникати у третій-четвертій чверті. В першу чергу через втрати, ми були недостатньо акуратними з м’ячем, губили його дуже легко.

В першу чергу хлопці підуть приймуть душ, сядуть в автобус, вони мають добре повечеряти, а всі тренери зберуться разом, і будуть готуватися до завтрашньої гри. Асистенти вже зібрали чимало інформації про Німеччину, я був більше зосереджений на Бельгії та Ізраїлі, сподіваюся, до завтрашньої гри ми будемо готові.

Я справді, просто в захваті від тренера наших сьогоднішніх суперників у його команди прекрасний напад, так як вони біжать вперед – це дійсно варте захоплення, в цьому компоненті Ізраїль один з найкращих. Я пам’ятаю нашу гру минулого року проти них, я її переглядав, взагалі я охоче дивлюся на креативні знахідки суперників. У них завжди є чому повчитися",- цитує Фрателло офіційний сайт ФБУ.

Коментарі ()