Головне

У ФІБА задоволені потенціалом України перед проведенням Євробаскету-2015

25.02.2013 20:51 461 0

В останній роки Україна довела, що за вдале проведення першості Європи з баскетболу 2015 року можна не хвилюватися.

Про це заявив голова департаменту ФІБА Європа з проведення змагань та суддівства Річард Стокс, пише сайт ФБУ.

"З місцевими можливостями для проведення змагань ми добре знайомі з 2004-2006 років, коли тут проводився Матч зірок Євроліги ФІБА і Фінал чотирьох Кубка Європи ФІБА. Але, зазначу, багато що змінилося з тих пір, особливо в останні роки. Тут пройшло оновлення, і є відмінний план з вдосконалення арени, я думаю, командам це має сподобатися, адже все буде в одному приміщенні", - сказав він.

"У вас у Києві дуже багато готелів, виходячи з того, що ми бачили сьогодні зранку, є можливість розселити всіх в одному місці. Це має бути дуже зручно, коли всі можуть мешкати в одному місці і змагатися в одному місці. Це робить значно простішим пересування, що теж важливо. Всі команди матимуть рівні умови. Якість готелів тут просто чудова", - продовжив він.

"До 2015 року в нас буде ще багато візитів, зараз ми займаємося переважно питаннями кадетського чемпіонату Європи, будуть ще візити пов’язані з Євробаскетом-2015. Вам слід буде ще добре підготуватися, але я думаю, що це все реально, тим більше, ми вже бачили, як ви встигли все організувати до Євро-2012. Я бачу у вас велике бажання і державну підтримку, вона дуже важлива", - резюмував він.

Коментарі ()