Головне

Президент "Дніпра" назвав рефері Защука хворою людиною

20.01.2013 21:32 158 0

Президент БК "Дніпро" Валерій Кондратьєв не розуміє суддівських рішень рефері, що працюють на матчах його команди.

Чергова яскрава заява керівника "дніпрян" з'явилася на клубному сайті після поразки в Южному від "Хіміка", але торкався Кондратьєв і попередньої гри в Одесі.

"Перше, що кидається в очі за підсумками цих матчів - очевидний регрес всього суддівського корпусу. Яскравим прикладом тут є Защук. Те, що дозволяє собі витворяти нахабний, зажравшийся і безпринципний арбітр - викликає просто обурення!", - почав він.

"Я підозрюю, що це просто хвора людина! Така його поведінка спостерігається у всіх іграх, які він обслуговує. У мене вистачить знань і можливостей вилікувати цього хама із суддівського корпусу! Він і йому подібні - це ракова пухлина українського баскетболу", - переконани Кондратьєв.

"Якщо Защук та інші нікчеми думають, що вони змусять мене кинути баскетбол, то вони глибоко помиляються. Швидше вони кинуть займатися суддівством. Чебишев, Педьев, Чайковський, Біда, Ісаченко, Защук - далеко неповний список тих, хто є якорем для нашого баскетболу і навмисно тягне його рівень на саме дно", - вважає він.

На думку Кондратьєва, будь-яка людина, яка хоч трохи розбирається в українському баскетболі, погодиться з ним, що судді відібрали у "Дніпра" самим нахабним чином 2 перемоги.

Коментарі ()