Головне

Суперників України по відбору на Євробаскет підозрюють у договірній грі

14.09.2012 18:30 293 0

На матч першого кола кваліфікації Євробаскета Хорватія - Кіпр, що відбувся 18 серпня, букмекерські контори прийняли ставки на дуже великі суми.

Кіпрські ЗМІ з посиланням на анонімне надійне джерело повідомили, що ці ставки були зроблені на перемогу Хорватії з різницею більше 50 очок.

Матч завершився з рахунком 93:38. Однак після трьох чвертей різниця становила лише 30 очок, і тільки ривок хорватів 28:3 у заключному періоді забезпечив їм перевагу в 55 очок.

Підозри в організації договірної гри настільки сильні, що Федерація баскетболу Кіпру серйозно розглядає можливість початку офіційного розслідування з цього приводу.

Капітан національної збірної Кіпру Панайотіс Трісоккас в радіонтервью заявив, що абсолютно упевнений в тому, що жоден гравець його команди не робив ставок на цей матч, але в той же час визнав той факт, що на гру збірної Кіпру були поставлені крупні суми.

Трісоккас закликав кіпрських баскетболістів відкрити інформацію про свої банківські рахунки, щоб розвіяти всі сумніви, а федерацію провести розслідування, пише basket-planet.com.

Нагадаємо, що саме команда Хорватії випередила Україну у відборі на Євробаскет-2013.

Коментарі ()