Головне

"Будівельник" стартував на Кубку Гарастаса з поразки

08.09.2012 13:18 279 0

"Будівельник" стартував на Кубку Гарастаса, що розпочався в литовській Клайпеді, з поразки від російського "Локомотива-Кубань" із рахунком 90:105.
 
Саме новачки столичного клубу стали його основною рушійною силою, здобувши левову частку очок. Зокрема, на рахунку форварда Лео Лайонса 27 очок і 7 підбирань, пише сайт Суперліги.

Досвідчений Дайнюс Шаленга приніс "Будівельнику" 19 очок. Сергій Горбенко, котрий повернувся до команди в нинішнє міжсезоння, відзначився 14 очками та 7 підбираннями, Еммануель Джонс – 12 очками та 10 підбираннями. Не можна залишити поза увагою й показники Меттью Вітта – до 7 очок захисник додав 10 передач.
 
Команда Айнарса Багатскіса грала без двох потенційних лідерів, котрі наразі перебувають у розташуванні своїх національних збірних, – Артура Дроздова й Георгі Цинцадзе, а крім того, вийшла на паркет у доволі експериментальному складі (з Павлом Буренком і Костянтином Анікієнком у стартовій п’ятірці). Втім, це не завадило "будівельникам" на рівних протистояти краснодарському клубу, який лише в заключній чверті зумів забезпечити собі перемогу, використавши помилки суперника.
 
У суботу, 8 вересня, "Будівельник" проведе наступну гру турніру проти місцевого "Нептунаса".

Коментарі ()