Головне

Фрателло сподівається, що у Львові збірну підтримають не гірше, ніж на Сході

01.09.2012 18:52 298 0

2 вересня національна збірна України у Львові проведе черговий поєдинок відбіркового турніру на Євробаскет-2013, де їй буде дуже потрібна підтримка фанів.

Про це напередодні зустрічі заявив тренер команди Майк Фрателло, котрий звернувся до львівських вболівальників, пише сайт ФБУ.

"Австрійці грають самовіддано, кожен із них викладається на повну. Вони розуміють, що якщо зможуть виграти три матчі з чотирьох або навіть чотири з чотирьох, вони кваліфікуються на Євробаскет. Зараз ми знову гратимемо з ними, потім у них будуть ще матчі, якщо ви спитаєте будь-якого тренера: чи подобається йому грати проти австрійців, він скаже "ні", адже вони грають добре, жорстко, у них є хороші гравці". - почав він.

"Ми по ходу поступалися їм 3-4 пункти, і нам доводилося виривати перемогу. Те саме було і в грі з угорцями: австрійці випереджали їх на 8 очок, і ті понад дві з половиною хвилини не могли нічого забити. У австрійців добротна і боєздатна команда". - вважає американець.

"Я ще ніколи не був у Львові, й не мав можливості оцінити майданчик, побачити місто, але сподіваюся, що у Львові до нас буде таке ж ставлення, як і в Дніпропетровську під час першої гри проти Угорщини. Ті вболівальники, які прийшли, вони вірили в нас, вони дійсно були прекрасні, і допомогли нам перемогти. Зараз ми їдемо в іншу частину країни і сподіваємося на таку ж підтримку національної збірної", - закінчив Фрателло.
 
Турнірне становище в групі С наразі таке: Україна 4/1, Хорватія 4/0, Угорщина 2/3, Австрія 2/3, Кіпр 0/5

Коментарі ()