Головне

Новачком "Будівельника" став захисник збірної Нігерії

30.07.2012 08:45 384 0

Тоні Олудева Джеффрі Скінн, який у ці дні захищає кольори національної збірної Нігерії на Олімпіаді в Лондоні, став гравцем київського "Будівельника".

Один із лідерів "суперорлів" (1983 р.н., 185 см) підписав із "Будівельником" угоду на один рік, повідомляє офіційний сайт столичного клубу.
 
У минулому сезоні новачок "будівельників" виступав в ізраїльському "Іроні Ашкелон", відзначаючись 10.6 очка, 2.9 передачі, 2.7 підбирання й 1.7 перехоплення в середньому за гру у 30 матчах.
 
Відзначимо також, що у стартовому поєдинку олімпійського баскетбольного турніру Нігерія обіграла Туніс, а сам Тоні Скінн приніс своїй команді 7 очок.

Загалом у п’яти матчах олімпійської кваліфікації, в ході якої Нігерія здолала Грецію та Литву, захисник відзначався 10 здобутими очками, 2.8 передачі, 2.4 підбирання й 1 перехопленням.
 
Крім нігерійського, Скінн також має паспорт громадянина США, де виступав за університетську команду "George Mason Patriots" (NCAA).

У Європі Тоні грав за французькі "Клермон" і "Гравлен", італійську "Пістойю", хорватський "Спліт" і німецький "Нью-Йоркер Фантомс Браунгшвейг".

Коментарі ()