Головне

"Черкаські Мавпи" вирушили на канікули

16.06.2012 10:32 306 0

Гравці "Черкаських Мавп" вирушили на канікули, що триватимуть півтора місяці й завершаться наприкінці липня.

Про це повідомляє прес-служба черкаського клубу.
 
Таким чином, колектив завершив перший тренувальний збір після фінішу сезону. Нагадаємо, що з минулорічного основного складу протягом цього збору працювало три баскетболісти: Олександр Неруш, Максим Пархоменко та Максим Шепіль, компанію яким склали дублери й деякі гравці "Черкаських Мавп-96". Окрім тренувань у ПС "Будівельник" і роботи над фізичною підготовкою, команда встигла відіграти кілька спарингів проти кременчуцького "Кременя" й кадетської збірної України.
 
Олександр Неруш, захисник БК "Черкаські Мавпи", поділився враженнями від збору, зауваживши: "Думаю, що з цього збору кожен отримав свої плюси. Молодь десь здобула досвід, мені ж тренування допомогли вийти з непростого сезону. Попереду відпочинок, і з новими силами ми скоро знову станемо до роботи".
 
Свою думку з приводу першого етапу підготовки до наступного сезону висловив і Володимир Холопов, тренер БК "Черкаські Мавпи": "Сьогодні ми закінчили перший збір у рамках підготовки до нового сезону. Розпочиналася ця робота під наглядом нового головного тренера – Йовіци Арсіча, який познайомився з кількома гравцями майбутнього складу та молоддю. Протягом цього збору велика увага приділялася молодим гравцям, котрі вже в наступному сезоні будуть задіяні в тренуваннях головної команди".

Коментарі ()