Головне

Азаров очолить оргкомітет з підготовки та проведення Євробаскету

30.03.2012 16:43 401 0

Прем’єр-міністр України Микола Азаров очолить оргкомітет з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Таке рішення Кабінет Міністрів прийняв у середу, видавши розпорядження №152-р "Деякі питання підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу", повідомляє Департамент інформації та комунікацій із громадськістю Секретаріату КМУ.

Згідно з документом утворюється Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу, який очолює Прем’єр-міністр України. Голові оргкомітету надається право затвердити його персональний склад та вносити у разі потреби зміни до нього.

У двомісячний строк оргкомітет має розробити і затвердити план заходів з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Міністерству освіти і науки, молоді та спорту, Державній службі молоді та спорту разом із Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міністерством фінансів доручено до 1 травня 2012 р. розробити та подати Кабінетові Міністрів України проект Концепції Державної програми розвитку баскетболу в Україні, пише УКРІНФОРМ.

Коментарі ()