Головне

Луїс Флорес перейде в "Будівельник"?

02.03.2012 11:44 326 0

Київський "Будівельник" погодив умови контракту з домініканським захисником Луїсом Флоресом, відомим українським любителям баскетболу по виступах за БК "Донецьк" у минулому сезоні.

Нагадаємо, що Луїс провів за "тигрів" 33 матчі, в яких демонстрував вражаючі показники: 16.7 очка, 3.6 підбирання та 3.3 передачі в середньому за гру.

Але в найважливіший момент - напередодні плей-офф - Флорес отримав травму і не зміг допомогти своїй команді, яка в підсумку поступилася у вирішальному поєдинку фінальної серії саме столичним "будівельникам".

Що стосується поточного сезону, то його гравець збірної Домініканської Республіки починав його в іспанському "Естудіантесі", де справи у нього не склалися. Демонструючи прийнятну статистику (10.8 очка в середньому за гру), Флорес не зумів допомогти своїй команді вибратися з підвалу турнірної таблиці.

Тому, коли Луїс, за чутками, відлучився з клубу за сімейними обставинами та не повернувся вчасно в розташування команди, "Естудіантес" вирішив цим скористатися і розірвати угоду з 30-річним захисником, інформує basketdream.com.

Коментарі ()