Головне

Українська делегація презенторів завки Євробаскету прибула до Мюнхена

17.12.2011 23:52 368 0

В суботу вдень до готелю Marriott у Мюнхені прибула делегація України, яка презентуватиме заявку на право приймати чемпіонат Європи серед чоловіків в 2015 року.

Як пише сайт ФБУ, у складі делегації - президент ФБУ Олександр Волков, головний тренер збірної України Майк Фрателло, президент НОК України, олімпійський чемпіон Сергій Бубка, генеральний секретар ФБУ Олександр Ларін, перший віце-президент ФБК Зураб Хромаєв, дворазовий чемпіон НБА Станіслав Медведенко.

В неділю до делегації приєднається віце-прем’єр-міністр України, міністр інфраструктури Борис Колесніков. О 21:00 за київським часом у залі для презентацій відбудеться репетиція презентації української заявки.

Сама презентація почнеться о 16:15 і триватиме орієнтовно 30-35 хвилин. Під час презентації відбудуться виступи членів української команди, а також буде продемонстровано промо відео заявки.

Після закінчення презентації відбудеться засідання Ради FIBA Europe, на якому буде винесено рішення щодо господаря Євробаскету-2015. Нагадаємо, в середу опоненти України - спільна заявка Німеччини, Франції, Італії та Хорватії - знялися з перегонів, про що офіційно повідомили FIBA Europe.

Оголошення переможця конкурсу відбудеться о  17:40 за Києвом, після чого відбудеться підсумкова прес-конференція. Окрім чоловічого Євробаскету, в неділю у Мюнхені буде визначено господаря жіночого чемпіонату Європи 2015 р. На проведення Євробаскету претендують Угорщина та Білорусь.

Коментарі ()