Головне

Стартовий матч "Донецька" у Кубку Європи проведуть у Києві

04.11.2011 21:02 400 0

Стартовий матч групового турніру Кубка Європи віце-чемпіона української Суперліги БК "Донецьк" проти єрусалимського "Хапоеля", який призначений на 15 листопада,буде проведений на нейтральній території.

Перенесення даної гри на паркет київського спорткомплексу "Меридіан" - вимушена міра об'єктивними обставинами, повідомляє офіційний сайт донечаан.

У другій декаді листопада палац спорту "Дружба" майже постійно завантажений проведенням спортивних заходів. В означений термін тут відбудеться гра ВХЛ за участю "Донбасу". Перенесення матчу БК "Донецьк" в сусідній Маріуполь виявилося неможливим, тому що 15 листопада приазовські "леви" також стартують в Кубку Європи.

Переговори з директоратом турніру на предмет усунення дати проведення гри до позитивних результатів не привели. В УЛЕБ дотримуються чіткого поділу інтересів двох єврокубків і на внесення змін до прийнятого календар йдуть тільки у форс-мажорних обставин.

Виходячи з усього вище сказаного, було прийнято рішення, що поєдинок "Донецьк" - "Хапоель" відбудеться 15 листопада в Києві о 19.00.

Клуб обіцяє надати всім бажаючим допомогу в організації поїздки до столиці на важливий матч донецьких "тигрів".

Коментарі ()