Головне

"Донецьк" вирушає на збір до Німеччини

08.09.2011 16:26 276 0

Гравці національної збірної України Олександр Липовий, Максим Пустозвонов та Олег Салтовець приєдналися до своїх одноклубників, які протягом кількох останніх днів працювали в режимі дворазових тренувань на базі донецької ДЮСШ № 5. В'ячеслав Кравцов приєднається до БК "Донецьк" уже на зарубіжному зборі.

Саме враховуючи відсутність "збірників", Саша Обрадовіч залучив до останніх тренувань команди гравців дублюючого складу, для більшості з яких це була перша можливість показати себе на такому високому рівні. Про це повідомляє клубна прес-служба.
 
Останній етап підготовки до нового сезону "Донецьк" проведе в Німеччині, де розпочалася тренерська кар'єра Саші Обрадовіча. Команда візьме участь у трьох передсезонних турнірах у Бонні, Бад-Нойенар-Арвайлері та Артлендбургу. Нагадаємо, що "тигри" вже зіграли чотири спаринги під час збору в Сербії, звідки нещодавно прибули.
 
19 вересня "Донецьк" повернеться до рідного міста, де й завершить підготовку до стартового матчу нового сезону. Нагадаємо, що це буде кваліфікаційний поєдинок Євроліги проти бельгійського чемпіона "Шарлеруа", який заплановано на 29 вересня.

Коментарі ()