Головне

"Політехніка-Галичина" візьме участь у товариському турнірі в Польщі

08.09.2011 16:13 325 0

Перед БК "Політехніка-Галичина" поставлено завдання перемогти на товариському турнірі в польському Тарнобжегу, куди сьогодні вирушила делегація клубу.

Як повідомляє офіційний сайт Суперліги, у міжнародному турнірі "Меморіал ім. Казімєжа Вацлавчика" крім львів'ян, братимуть участь три польські команди - місцева "Сярка", що представляє елітний польський дивізіон, а також два колективи з другого за значенням дивізіону Польщі - "Сокол" (Ланьцут) і МКС (Дуброва Горніца).

Змагання триватимуть з 9 по 11 вересня. Всі команди зіграють по матчу між собою, визначивши переможця за більшою кількістю набраних очок.

До Польщі вирушили 11 баскетболістів клубу: Ярослав Зубрицький, Дмитро Ходов, Мухаммад Ель-Амін, Джордж Одуфува, Олександр Панченко, Ненад Зівчевіч, Микола Полюляк, Артем Чемякін, Максим Колядов, Олександр Доленко, Павло Ревзін.

Розігруючий Ведран Моровіч залишився в Україні, продовжуючи відновлення після травми на заміській тренувальній базі БК "Політехніка-Галичина" в Дрогобичі. До Львова команда планує повернутися в неділю, 11-го вересня.

Коментарі ()