Головне

Тренер збірної Грузії: Ми граємо краще і це найголовніше

05.09.2011 09:57 131 0

Головний тренер збірної Грузії з баскетболу Ігор Кокосков після поєдинку Євробаскету-2011 проти команди України проментував гру.

"Це був надзвичайно важкий поєдинок, ми знали що буде дуже складно. Проти нас грала дуже добре підготовлена команда з хорошим тренером. У нас немає досвіду виступів на таких турнірах і мене дуже радує, що від гри до гри ми граємо все більш впевнено.

Ми граємо краще і це найголовніше. Я не знаю як далеко ми пройдемо на турнірі, але нашим завданням є грати краще від матчу до матчу, від чверті до чверті. У нас дуже складний графік, вчора у нас була дуже нервова гра. В першій чверті ми відчували її відбиток, ще переживали те що сталося, замість того щоб думати про те, що попереду. Ми знали наскільки важливий цей матч, це схоже на перегони. Наступна гра буде теж надзвичайно важливою і нам слід бути готовими до неї. Я хочу подякувати хлопцям за те що вони не зупинилися після важкої першої чверті, змогли повернути контроль над грою. Ми теж по ходу втрачали його. Мене радує, що ми спромоглися повернутися у гру.

На цьому турнірі я зрозумів, що та команда, яка грає більш агресивно, більш зосереджено - виграє другу половину. Тут дуже багато матчів, коли після виграної першої половини програєш матч. Я радий що ми проявили характер і самі створили собі сприятливі умови. Ми ще поки нічого не зробили, лише виграли два матчі і два програли. Як команда ми прогресуємо і наступна гра знову найважливіша для нас", - цитує тренера офіційний сайт ФБУ.

Коментарі ()