Головне

Фрателло: Грузія однозначно заслужила на цю перемогу

05.09.2011 09:43 376 0

Головний тренер збірної України з баскетболу Майк Фрателло після поєдинку Євробаскету-2011 проти команди Грузії визнав закономірність поразки своєї команди.

"Грузія однозначно заслужила на цю перемогу. Вони грали набагато краще ніж ми. Можу сказати, що нам слід було б значно краще попрацювати на підстрахоках при зонному захисті 2-3. Ми дали суперникам виграти 14 відскоків на нашому щиті, програли підбирання 29:40, зробили 23 втрати і, нагадаю, ми перемагали 29:19. Я хочу привітати суперника з тим що вони провели відмінну роботу.

Після вчорашньої напруженої гри, яка забрала багато сил, вони розпочали поєдинок повільно, але потім заграли інтенсивніше, зробили важливі підбирання, здобули очки, коли це було необхідно. Ми мали шанс, але дуже багато дозволяли суперникам: вони зробили 64 кидки проти наших 50 - це забагато. Ми не могли здобути м'яч після того як програвали підбирання. Цього нам бракувало в усіх матчах, які ми зіграли тут. Суперники зіграли дуже добре і я їм побажаю всього найкращого. Щодо нас, то завтрашній матч ми будемо намагатися виграти на прощання"Ю - цитує тренера офіційний сайт ФБУ. 

Коментарі ()