Головне

"Будівельник" провів контрольний матч із "Вентспілсом"

02.09.2011 21:44 398 0

Свій перший товариський матч у міжсезоння оновлений "Будівельник" провів проти віце-чемпіона Латвії "Вентспілса".
 
Як повідомляє офіційний сайт клубу, до звітного поєдинку обидві команди, у складах яких знайшлися як травмовані, так і учасники Євробаскету, підійшли не в оптимальному стані.

Стартова п'ятірка від Звєздана Мітровіча носила експериментальний характер - зокрема, в ній знайшлося місце лідеру дубля "будівельників" Роману Дмитренку, а також Сергію Алфьорову, який знаходиться в "Будівельнику" на перегляді.
 
За підсумками гри, що завершилася з рахунком 70:65 (17:18, 10:12, 22:14, 21:21) на користь "Будівельника", варто виокремити Джека МакКлінтона, який зумів додати агресії в задній лінії команди, капітана команди Андрія Малиша (на його рахунку - низка важливих триочкових кидків), Олексія Онуфрієва, який традиційно жорстко відпрацював по всьому майданчику, а також Роландаса Алієва, котрий узяв на себе ініціативу наприкінці матчу. Сергій Алфьоров, своєю чергою, в останній чверті склав з Алієвим непогану зв'язку.
 
Найрезультативнішими гравцями у складі БК "Будівельник" стали: Малиш - 14 очок + 6 підбирань, Алієв - 12 + очок + 4 підбирання + 3 передачі, МакКлінтон - 12 очок + 2 перехоплення, Анісімов - 11 очок + 7 підбирань.
 
Уже незабаром до команди приєднається Зак Морлі, який учора прибув до табору "будівельників", крім того, відновився Трейвон Брайант, тож малюнок гри "Будівельника", швидше за все, вкотре зазнає змін.

Коментарі ()