Головне

Чорній: "Київ" гратиме переважно українським складом

29.08.2011 18:11 402 0

У новому сезону БК "Київ" не змінить кадрових уподобань та робитиме ставку переважно на вихованців українського баскетболу.

Про це офіційному сайту Суперліги розповів головний тренер команди Віталій Чорній. 

"Ми підписали одного легіонера - Гарі Ервіна, шукаємо ще одного, можливо - двох. Ціла низка факторів не дозволяє нам повністю відмовитися від іноземних виконавців. Але, як і раніше, грати будемо переважно українським складом, роблячи ставку на своїх вихованців", - запевнив він.
 
"До 10-го вересня ми працюємо в Києві, після чого виїжджаємо на навчально-тренувальний збір до Клайпеди, де проведемо достатню кількість спарингів із командами різного рівня. 25-го чи 26-го вересня ми повертаємося в Україну", - каже Чорній.

На думку тренера, головна проблема полягає в тому, що у зв'язку з підготовкою до Універсіади пік форми у кількох гравців, за великим рахунком, минув, тому їм потрібно адаптуватися та обережно, але без тривалої "розкачки", увійти в робочий ритм.

Щодо спарингів з іншими клубами Суперліги Чорній зазначив, що наразі "Київ" веде переговори з низкою команд і розклад ігор буде відомий приблизно за тиждень до від'їзду.

Коментарі ()