Головне

Герун візьме участь у юнацькому "Матчі зірок" ФІБА

20.08.2011 22:34 308 0

Важкий форвард баскетбольного клубу "Дніпро" Володимир Герун запрошений узяти участь у Матчі зірок для гравців категорії U18, який відбудеться 18 вересня в Литві, перед фінальною грою Євробаскету.
 
Як повідомляє прес-служба клубу Геруна, всього для участі в заході було обрано 24 найкращих юних баскетболістів з усієї Європи, й Володимир став єдиним, хто представлятиме Україну.

Цього року форвард увійшов до числа найкращих гравців чемпіонату Європи, що проходив у Польщі. Володимир став третім бомбардиром першості з показником 18.2 очка в середньому за гру, другим за підбираннями (11.1) і найкращим за блок-шотам (2,1), а також зробив 5 дабл-даблів протягом турніру, що стало рекордом чемпіонату.

Після континентальної першості юніорських збірних Володимир Герун був запрошений до літнього табору НБА та ФІБА "Баскетбол без кордонів" у Любляні.
 
Нагадаємо, що минулого року Володимир Герун став MVP Чемпіонату Європи серед кадетів у Дивізіоні В, допомігши збірній України повернутися в еліту європейського баскетболу.

Коментарі ()