Головне

"Будівельник" хоче потрапити у "Фінал чотирьох" Ліги ВТБ

05.08.2011 17:23 334 0

Вже в дебютному сезоні в Єдиній Лізі ВТБ київському "Будівельнику" цілком до снаги потрапити до Фіналу чотирьох, а "простий" вихід у плей-офф взагалі є завданням-мінімум.
 
Про це віце-президент клубу Сергій Голод заявив офіційному сайту ліги.

"Через низку організаційних моментів ми не смоги взяти участь в кваліфікаційному раунді Євроліги, проте аніскільки про це не шкодуємо", - почав він.

"Будівельник" удостоївся права зіграти в такому сильному і представницькому турнірі, як Єдина ліга ВТБ. Ми насправді раді цій події", - продовжив Голод.

"Однозначно це крок вперед для нашого клубу. Ми бачимо тут дуже багато плюсів. Перш за все це величезний досвід гри проти таких європейських грандів, як "Хімки", УНІКС, "Жальгіріс", - зазначив він.

"Будівельники" минулого сезону успішно виступали в Кубку Європи, але за рівнем учасників Єдина ліга ВТБ, безумовно, стоїть вище рангом, переконаний Голод.

"У нас з'являється чудова можливість дізнатися, наскільки ми відстаємо від іменитих суперників - не тільки по самій грі, але і за рівнем клубної організації. Крім того, участь "Будівельника" в Єдиній лізі ВТБ має викликати великий інтерес у вболівальників", - сподівається він.

"Ми докладемо всіх зусиль, щоб добре зарекомендувати себе в Єдиній лізі ВТБ. Звичайно, хочеться зіграти у "Фіналі чотирьох", але ми послідовні у своїх діях і будемо вирішувати завдання по мірі їх надходження. Для початку ставимо завдання вийти в плей-офф", - повідомив він.

Коментарі ()