Головне

"Говерла" розпочала підготовку до нового сезону

02.08.2011 17:46 291 0

Бронзовий призер минулорічної першості Суперліги баскетбольний клуб "Говерла" розпочав підготовку до нового сезону 2011-2012 рр.

Про це повідомляє прес-служба івано-франківців.
 
1 серпня на паркет манежу Коледжу фізичного виховання вийшли з відпустки як основний, та і дублюючий склад "ведмедів".

Івано-франківський клуб організував дводенний тренувальний табір для перспективних молодих баскетболістів з усієї України, за підсумками якого буде сформовано бойовий склад другої команди "Говерли". Передбачається, що туди потраплять 15 найкращих виконавців із-поміж 40 потенційних новачків дублюючого складу.
 
Що стосується основного складу, то на перший тренувальний збір, який відбудеться в Івано-Франківську, зібралися виключно українські виконавці. Серед них можна було побачити як гравців минулорічного складу - Віктора Герасимчука, Анатолія Дубнюка, Олександра Шостуху й Віталія Вінтоняка, так і новачків - 26-річного екс-захисника МБК "Миколаїв" Ігоря Сільковського, а також колишнього форварда южненського "Хіміка" 21-річного Олександра Оснача.
 
В обласному центрі Прикарпаття основний склад тренуватиметься до 25 серпня, після чого "говерляни" вирушать до Євпаторії, де, як і торік, відбудеться другий тренувальний збір.

Коментарі ()